Marjoja maailmalle – Liity suomalaisten marjojen maailmanvalloitukseen
Marjoja maailmalle!

Liity suomalaisten marjojen maailmanvalloitukseen

 

Me Bär Barissa olemme ajoittain ihmetelleet, miksi Suomeen rahdataan eksoottisia hedelmiä, gojimarjaa, msm-jauhetta ja ties sun mitä kaupiteltavaksi terveellisenä superfoodina, kun omat metsämme ovat pullollaan maailman puhtaimman ilman ja veden keskellä kasvaneita marjoja? Meistä olisi paljon järkevämpää tehdä suomalaisista marjoista maailmantähtiä, ne kun voittavat ravintoarvoissa ja puhtaudessa kutakuinkin kaikki eksoottiset kilpailjansa.

 

Iloisena sattumana suomalaiset marjat vieläpä maistuvat taivaalliselta. Ehkä puhtaat kasvuolot tai yöttömän yön tasaisen pehmeä lämpö ovat maun takana. Ja hyvä niin, onhan terveellinen elämä helpompaa, kun se maistuu hyvältä.

 

Tule mukaan matkallamme tekemään suomalaisista marjoista maailmanluokan superstaroja. Mukaan pääset vaikkapa hörppäämällä suomalaisista marjoista valmistetun smoothien. Alla olevalla lomakkeella saat tilattua 4€:n arvoisen etukupongin, millä saat haluamasi tuotteen hieman edullisemmin. Tilaa samalla alta uutiskirjeemme ja pysyt mukana matkan eri käänteissä.

 

  • Tilaan samalla uutiskirjeen, josta löytyy uusia etuja, infoa ja marjaisaa menoa.

Etukuponki on voimassa kaikissa pääkaupunkiseudun pisteissämme. Yksi etukuponki per henkilö. Etukuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen käsittelyn rekisteriselosteen.